Wanneer is de laatste keer geweest dat jouw telefoon een hele dag uit stond? Telefoon en internet zijn een onderdeel geworden van ons dagelijks leven en zonder kun je steeds minder goed meedraaien in de samenleving. Ook zakelijk gezien is het essentieel dat je altijd en overal bereikbaar bent.
Nu de Feestdagen voor de deur staan hoor ik op verschillende plekken dat er veel behoefte is om even ècht tijd voor elkaar, maar ook voor jezelf te hebben. Zonder telefoon, zonder afleiding en zonder de druk dat je koste wat het kost bereikbaar moet zijn.

Gratis deurhanger

In plaats van een kerstkaart dit jaar heb ik voor al mijn relaties een handige deurhanger gemaakt, die je kosteloos kunt aanvragen. Via onderstaand formulier kun je je gegevens invullen en dan wordt het gratis naar je toegestuurd. Vind je het leuk om ze ook uit te delen aan familie, vrienden of relaties? Het is mogelijk om er extra bij te bestellen.

Ik wens jou en je dierbaren fijne dagen toe en veel ‘quality time’ met elkaar!

Zuiver is gesloten van 21 december t/m 5 januari. En ja…. voor zover mogelijk, ben ik dan ook even heerlijk offline ūüėČ

Het aanvraagformulier is gesloten.
(aanvragen kon tot en met 31 december 2019)

Blij met je deurhanger en wil je extra bestellen?
Dit kan zeer binnenkort in de webwinkel!