Miniwinkel

Een kleine webwinkel voor een aantal artikelen die ik heb ontworpen

Zo kun je de Inhaakkalender voor 2022 hieronder al eenvoudig bij mij bestellen! Daarnaast vind je hier de komende tijd meer veel gevraagde artikelen en speciale promoties.

PRINT

Inhaakkalender 2022

Inhakers nodig voor je social media content? Met de inhaakkalender 2022 van Zuiver heb je alle data om op in te haken op een rijtje. Tips en meer informatie

2.953.95

Wissen
Formaat

A1 formaat, A2 formaat

Verzending

De A1 posters worden in een koker verzonden, de A2 posters worden voorzichtig opgevouwen en verzonden in een brievenbuspakket.
Wil je je A2 poster ook in een koker ontvangen? Geef dit dan even aan bij de bestelnotities aan het einde van het bestelproces!

Resultaat 1–3 van de 4 resultaten wordt getoond

Actie buitenreclame

Aanbieding!

Stoepbord Outdoor compleet

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Bestendig tegen weer en wind, voetstuk vulbaar met water of zand. Met stalen veren.

Inclusief ontwerp en drukwerk van een A1 poster.
Je ontvangt van dit ontwerp 2 posters op sterk polyesterfolie. Liever twee verschillende posters? Dat is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact op.

+ inclusief ontwerp en bedrukking!

259.00

Aanbieding!

Stoepbord Basic compleet

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Het stoepbord heeft een aluminium onderstel met een zilverkleurige kliklijst. In de lijst vind je een UV-bestendige transparante folie waarmee je je poster kunt beschermen.

Inclusief ontwerp en drukwerk van een A1 poster. Je ontvangt van dit ontwerp 2 posters. Liever twee verschillende posters? Dat is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact op

+ inclusief ontwerp en bedrukking!

195.00