Miniwinkel

Een kleine webwinkel voor een aantal artikelen die ik heb ontworpen

Zo kun je je eigen ansichtkaarten hieronder al eenvoudig bij mij bestellen! Daarnaast vind je hier de komende tijd meer veel gevraagde artikelen en speciale promoties.

Kaart Lichtpuntjes – Tintoretto Gesso papier – A6

Een lichtpuntje tijdens de donkere maanden. De kaart heeft speelse ronde hoeken en is gedrukt op een speciale papiersoort met een structuureffect.

Formaat Ansichtkaart: A6 (14,8 x 10,5 cm)

1.50

Kaart Speciaal voor Jou – Tintoretto Gesso papier – Vierkant gevouwen

Deze unieke, gevouwen kaart is voor speciale personen! De binnenkant is onbedrukt, dus voldoende ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. De kaart is gedrukt op een speciale papiersoort met een structuureffect.

Formaat gesloten kaart: 10 x 10 cm.

1.95

Boekenlegger – Tintoretto Gesso papier

Unieke boekenlegger met op de achterzijde ruimte voor jouw persoonlijke boodschap. De boekenlegger is gedrukt op een speciale papiersoort met een structuureffect.

Met boorgaatje.

1.95

Kaart Be Yourself – parelmoerpapier – A6

Deze mooie kaart is geschikt voor verschillende gebeurtenissen en tovert zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger!
De kaart heeft speelse ronde hoeken en is gedrukt op een speciale papiersoort met een parelmoereffect. Niet overdreven, maar heel subtiel als je het een beetje in het licht houdt.

Formaat Ansichtkaart: A6 (14,8 x 10,5 cm)

1.50

Deurhanger Offline

Even offline? Zeg het met deze handige deurhanger!

2.75

Kaartenpakket Jouw Stijl – A6

Inspiratiekaarten helemaal in Jouw Stijl
Zuiver ontwerpt een ongevouwen kaart voor je op een staand of liggend A6 formaat (14,8 x 10,5 cm). Op de voorkant maken we een ontwerp helemaal in Jouw Stijl. De achterkant wordt voorzien van klassieke ansichtkaart blokken waarop je zelf het adres en eventueel een persoonlijke boodschap kunt schrijven. We kunnen de achterkant ook leeg houden, de keuze is helemaal aan jou!

Het pakket is inclusief:

  • Eén ontwerp in Jouw Stijl (enkelzijdig) of
  • Vier ontwerpen in Jouw Stijl (meerprijs 70,00)
  • Formaat A6*
  • 100 stuks gedrukt op hoogwaardig 350 gr. HVO (Houtvrij Offset*) papier
  • Inclusief verzending van het drukwerkpakket naar jouw adres
  • Daarnaast sturen we je ook het bestand digitaal toe zodat je deze kunt plaatsen op je website, social media, nieuwsbrief, …

125.00195.00

Aanbieding!

Stoepbord Outdoor compleet

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Bestendig tegen weer en wind, voetstuk vulbaar met water of zand. Met stalen veren.

Inclusief ontwerp en drukwerk van een A1 poster. Je ontvangt van dit ontwerp 2 posters op sterk polyesterfolie. Liever twee verschillende posters? Dat is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact op.

Oorspronkelijke prijs was: €295.00.Huidige prijs is: €259.00.

Sampleboek

Papier moet je voelen, ruiken en zien. Je kunt ze bij mij bekijken, maar de makkelijkste optie is om een sampleboek te bestellen.

Het boek kun je hier bestellen.