Miniwinkel

Een kleine webwinkel voor een aantal artikelen die ik heb ontworpen

Zo kun je je eigen ansichtkaarten hieronder al eenvoudig bij mij bestellen! Daarnaast vind je hier de komende tijd meer veel gevraagde artikelen en speciale promoties.

PRINT

125.00195.00

Kaartenpakket Jouw Stijl – A6

Inspiratiekaarten helemaal in Jouw Stijl
Zuiver ontwerpt een ongevouwen kaart voor je op een staand of liggend A6 formaat (14,8 x 10,5 cm). Op de voorkant maken we een ontwerp helemaal in Jouw Stijl. De achterkant wordt voorzien van klassieke ansichtkaart blokken waarop je zelf het adres en eventueel een persoonlijke boodschap kunt schrijven. We kunnen de achterkant ook leeg houden, de keuze is helemaal aan jou!

Het pakket is inclusief:

  • Eén ontwerp in Jouw Stijl (enkelzijdig) of
  • Vier ontwerpen in Jouw Stijl (meerprijs 70,00)
  • Formaat A6*
  • 100 stuks gedrukt op hoogwaardig 350 gr. HVO (Houtvrij Offset*) papier
  • Inclusief verzending van het drukwerkpakket naar jouw adres
  • Daarnaast sturen we je ook het bestand digitaal toe zodat je deze kunt plaatsen op je website, social media, nieuwsbrief, …
Gewicht 2 kg
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm
Aantal ontwerpen

1, 4

Extra informatie

*Houtvrij Offset (HVO) papier is een prachtige hoogwitte, ongestreken papiersoort. Doordat het papier ongestreken is heeft het een lekkere matte uitstraling en is het ook nog eens goed beschrijf- en bestempelbaar.

*Natuurlijk is een gevouwen versie, dubbelzijdig ontwerp of een ander formaat op aanvraag ook mogelijk. We kunnen het ontwerp ook laten drukken op luxe papiersoorten zoals linnenpapier, parelmoerpapier en tintoretto. Neem hiervoor even contact op.

Resultaat 1–3 van de 5 resultaten wordt getoond

Actie buitenreclame

Aanbieding!

Stoepbord Outdoor compleet

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Bestendig tegen weer en wind, voetstuk vulbaar met water of zand. Met stalen veren.

Inclusief ontwerp en drukwerk van een A1 poster.
Je ontvangt van dit ontwerp 2 posters op sterk polyesterfolie. Liever twee verschillende posters? Dat is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact op.

+ inclusief ontwerp en bedrukking!

259.00

Aanbieding!

Stoepbord Basic compleet

Aan beide kanten van het stoepbord kun je een poster op A1 formaat plaatsen. (59,4 x 84 cm) Het stoepbord heeft een aluminium onderstel met een zilverkleurige kliklijst. In de lijst vind je een UV-bestendige transparante folie waarmee je je poster kunt beschermen.

Inclusief ontwerp en drukwerk van een A1 poster. Je ontvangt van dit ontwerp 2 posters. Liever twee verschillende posters? Dat is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact op

+ inclusief ontwerp en bedrukking!

195.00