Website Ondersteuning

Ik help je met het onderhouden van je website

Zuiver helpt je graag met het creëren van nieuwe content en het plaatsen van berichten op je website en social media kanalen.

webdesign-zenway-yoga-harlingen

Je website altijd veilig en up to date

Je kunt Zuiver inschakelen bij onderhoud of aanpassingen aan je website, blog of webshop. Ook kan ik je helpen je teksten te checken voordat je ze plaatst.  Je kunt kiezen voor een Website Hulp pakket of een losse opdracht. Alle Website Hulp pakketten zijn inclusief updates*, website checks en back-ups!

 

Pakket Website Hulp

15 min Hulp per maand die je naar wens kunt inzetten
Gebruik je ze niet? Dan neem je ze mee naar de volgende maand. Heb je meer nodig? Dan kun je gebruik maken van het studio kwartiertarief.
+
Wordfence Free beveiliging
WordPress CMS updates
Plugin updates*
Thema updates*
Maandelijkse website check
Wekelijkse backup van je website

17,50 per maand
op basis van minimaal 12 aaneengesloten maanden
of 195 per jaar bij betaling in 1 keer 

Website Hulp compleet

30 min Hulp per maand die je naar wens kunt inzetten
Gebruik je ze niet? Dan neem je ze mee naar de volgende maand. Heb je meer nodig? Dan kun je gebruik maken van het studio kwartiertarief.
+
Wordfence Premium Beveiliging
WordPress CMS updates
Plugin updates *
Thema updates*
Wekelijkse website check
Dagelijkse backup van je website/webshop

350 per jaar

Losse opdracht

Heb je een eenmalige of specifieke opdracht? Soms zijn opdrachten maatwerk en maak ik van te voren eerst een inschatting van de tijd die we nodig hebben. Vooraf ontvang je dus eerst een offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden!

* Thema en Plugin updates alleen indien beschikbaar gesteld door leverancier.
Updates kunnen altijd worden uitgevoerd op een website ontworpen door Zuiver.

Lees hier meer over de beveiligingsplugin Wordfence
Prijzen zijn exclusief BTW, prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Backup en Veilig

Er worden regelmatig veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS systemen zoals WordPress. Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door je website steeds te voorzien van de laatste updates, wordt de kans dat je site gehackt wordt een stuk kleiner. Daarnaast is het ook verstandig om regelmatig een back-up van je website te maken.

Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server de gehele website en alle informatie die daarop gepubliceerd stond verloren gaat. Zuiver kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren.

SSL certificaat

Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers om te gaan. Met een SSL certificaat weet je als website-eigenaar zeker dat je voldoet aan deze eis die gesteld wordt in de AVG.

Lees meer over SSL beveiliging op de website van SoHosted

Meer zien?

Neem een kijkje in mijn portfolio.