zuiver-wordpress-website-update-onderhoud

Ik help je met
het onderhouden van je website

Zuiver helpt je graag met het creëren van nieuwe content en het plaatsen van berichten op je website en social media kanalen. Je kunt Zuiver ook inschakelen om je teksten te checken voordat je ze plaatst of voor onderhoud of aanpassingen aan je website, blog of webshop.

Je kunt kiezen voor een Website Hulp pakket of voor een losse opdracht.

Je website altijd veilig en up to date

Alle pakketten zijn inclusief updates, website checks en back-up!

;

Website hulp pakket

15 min Hulp per maand die je naar wens kunt inzetten
Gebruik je ze niet? Dan neem je ze mee naar de volgende maand. Heb je meer nodig? Dan kun je gebruik maken van het kwartiertarief van 15,-
+
Wordfence Free beveiliging*
WordPress CMS updates
Plugin updates*
Thema updates*
Maandelijkse website check
Wekelijkse backup van je website

17,50 per maand
op basis van minimaal 12 aaneengesloten maanden
of 195 per jaar bij betaling in 1 keer

;

Website hulp pakket compleet

30 min Hulp per maand die je naar wens kunt inzetten
Gebruik je ze niet? Dan neem je ze mee naar de volgende maand. Heb je meer nodig? Dan kun je gebruik maken van het kwartiertarief van 15,-

Wordfence Premium Beveiliging*
WordPress CMS updates
Plugin updates *
Thema updates*
Wekelijkse website check
Dagelijkse backup van je website/webshop

350 per jaar

* Thema en Plugin updates alleen indien beschikbaar gesteld door leverancier. Updates kunnen altijd worden uitgevoerd op een website ontworpen door Zuiver.

Lees hier meer over de beveiligingsplugin Wordfence

Losse opdrachten

Heb je een eenmalige of specifieke opdracht? Soms zijn opdrachten maatwerk en maken we van te voren eerst een inschatting van de tijd die we nodig hebben. Vooraf ontvang je dus eerst een offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden!

ontwerp_webshop_sheepyarns

Weet je niet waar je moet beginnen?

Laat jouw website checken en ontvang, geheel vrijblijvend, een persoonlijk advies. 

Backup & Veiligheid updates

Er worden regelmatig veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS systemen zoals WordPress. Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door je website steeds te voorzien van de laatste updates, wordt de kans dat je site gehackt wordt een stuk kleiner. Daarnaast is het ook verstandig om regelmatig een back-up van je website te maken.

Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server de gehele website en alle informatie die daarop gepubliceerd stond verloren gaat. Zuiver kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren.

SSL Certificaat

Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers om te gaan. Met een SSL certificaat weet je als website-eigenaar zeker dat je voldoet aan deze eis die gesteld wordt in de AVG.