Werkwijze

Samen op zoek naar Jouw Stijl… hoe werkt dit precies?

Dit doe ik door jou mee te nemen tijdens het creatieve proces. Stap voor stap ontstaat jouw logo of website waar je trots op bent en wat bij jou en je bedrijf past. (hieronder vind je de verschillende stappen) Mijn visie is dat je met een krachtige en herkenbare huisstijl waar jij zelf helemaal achter staat, jouw ideale klant aantrekt. Jouw Stijl waar ECHT over nagedacht is en met een heldere uitstraling, zodat jouw doelgroep precies weet wat je boodschap is en waar jij ze mee kunt helpen.

Ik ben persoonlijk en betrokken en ik houd van transparantie. Ik sta open voor al jouw vragen, maak heldere afspraken en ik hanteer duidelijke prijzen, zonder verrassingen achteraf. Naast een losse tarievenlijst heb ik daarom ook een aantal vaste pakketten samengesteld. Uiteraard kun je voor opdrachten op maat altijd even contact met mij opnemen.

Jolanda Zuidema – vormgever

STAP 1: Opdracht

De eerste stap is vanzelfsprekend het selecteren van het door jou gewenste pakket of product. Heb je al een huisstijl en ben je hier tevreden mee, dan gaan we vanuit deze stijl samen brainstormen over jouw nieuwe website, folder of ander tof idee.

Ben je startend ondernemer of begin je met een nieuw concept? Graag maak ik een afspraak bij mij of bij jou op locatie zodat we kennis kunnen maken en de tijd nemen om je wensen door te nemen. Samen gaan we werken aan jouw huisstijl onderzoek. Geef je liever de voorkeur aan telefonisch contact of contact via e-mail of  videogesprek dan is dit geen enkel probleem!

STAP 2: Concept

Nadat wij samen je wensen en ideeën hebben doorgesproken gaat Zuiver aan de slag. Afhankelijk van de opdracht maken we eerst een persoonlijke pagina voor je aan met een wachtwoord, daarna volgt het samenstellen van een moodboard in Jouw Stijl.

Op basis van dit moodboard ontwerp ik een aantal concepten. Zodra de ontwerpen voor de eerste conceptronde op je pagina gereed staan, ontvang je een seintje. Je hebt nu de tijd om rustig deze ontwerpen op je in te laten werken, of eventueel te bespreken met anderen.

STAP 3: Ontwerp

Wanneer je toe bent aan de volgende stap kun je contact opnemen om de verdere voortgang te bespreken.

Bij het ontwerpproces van een logo zijn bijvoorbeeld een aantal revisierondes inbegrepen. Dit houdt in dat je Zuiver de opdracht kunt geven voor het maken van nieuwe ontwerpen, maar over het algemeen worden deze gebruikt om één van de concepten geheel naar jouw wens te fine-tunen.

STAP 4: Jouw Stijl

Op het moment dat Jouw Stijl 100% naar wens is, worden de definitieve bestanden voor je aangemaakt. Je ontvangt van mij een handige Jouw Stijl kaart met daarin de druk- en webkleuren en de namen van de lettertypes. Een logo wordt opgeleverd in diverse formaten geschikt voor huisstijl toepassingen, web en drukwerk.

Een eventuele vervolgstap kan zijn: Ontwerp van een visitekaartje, website, e-book, folder, flyer of een andere huisstijluiting.

Meer zien?

Neem een kijkje in mijn portfolio.