Nieuw in de (mini-)winkel: inspiratiekaarten. Kaarten op A6 formaat helemaal in Jouw Stijl. Je kunt denken aan een mooie foto, quote, persoonlijke boodschap of iets anders dat bij jou past. Leuk om aan je relaties te versturen of bijvoorbeeld te gebruiken als bedankkaart voor een bestelling.

Zuiver ontwerpt een ongevouwen kaart voor je op een staand of liggend A6 formaat (10,5 x 14,8 cm). Op de voorkant maken we een ontwerp helemaal in Jouw Stijl. De achterkant wordt voorzien van klassieke ansichtkaart blokken waarop je zelf het adres en eventueel een persoonlijke boodschap kunt schrijven. We kunnen de achterkant ook leeg houden, de keuze is helemaal aan jou!

Het complete pakket kost 125 euro en is inclusief:

  • Eén ontwerp in Jouw Stijl (enkelzijdig) of
  • Vier ontwerpen in Jouw Stijl (meerprijs 75,00)
  • Formaat A6 (wensformaat mogelijk tegen meerprijs)
  • 100 stuks gedrukt op hoogwaardig 350 gr. HVO (Houtvrij Offset) papier
  • Inclusief verzending van het drukwerkpakket naar jouw adres
  • Daarnaast sturen we je ook het bestand digitaal toe zodat je deze kunt plaatsen op je website, social media, nieuwsbrief, …

*Houtvrij Offset (HVO) papier is een prachtige hoogwitte, ongestreken papiersoort. Doordat het papier ongestreken is heeft het een lekkere matte uitstraling en is het ook nog eens goed beschrijf- en bestempelbaar.

*Natuurlijk is een gevouwen versie, dubbelzijdig ontwerp of een ander formaat op aanvraag ook mogelijk. We kunnen het ontwerp ook laten drukken op luxe papiersoorten zoals linnenpapier, parelmoerpapier en tintoretto. Neem hiervoor even contact op.