Leuke inhakers nodig voor je social media content? Met de inhaakkalender 2022 van Zuiver heb je alle data om op in te haken op een rijtje. Onmisbaar voor het creëren van jouw content het komende jaar. De kalender is vanaf medio november 2021 online te bestellen!

Je kunt de A1 of A2 poster ophangen op jouw inspiratieplek, maar ook als bureaulegger doet deze kalender het goed! Om je op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

Blijf relevant voor je doelgroep
Al deze inhaakmomenten zullen lang niet alle dagen interessant zijn om op in te haken. Daarnaast wordt het inhaken op alle momenten ook wel erg veel van het goede 😉 Zoek gericht naar data en momenten die voor jou en jouw doelgroep interessant zijn!

Niet alleen de populaire inhakers
Er zijn veel inhaakmomenten waar vrijwel alle bedrijven op inspringen. De kans dat jouw bericht echt opvalt is dan niet altijd heel groot. Kies daarom ook een aantal minder grote en populaire inhaakmomenten, waarbij jouw bericht juist wel meer onder de aandacht komt.

Timing is belangrijk 
Het grote voordeel van een inhaakkalender is dat je van te voren je berichten kunt inplannen. Je bepaalt zelf wanneer je wat en hoe de wereld instuurt. Probeer te achterhalen wanneer je doelgroep voornamelijk actief is en zorg dat je rond die momenten zichtbaar bent. Zo breng je je  bericht maximaal onder de aandacht.

Spontane inhakers
Gedurende het jaar zullen er ook ‘spontane’ gebeurtenissen zijn die niet altijd op de kalender staan. Voeg ze toe: het kan voor jou een goede kans zijn om onder de aandacht te komen! Heb je inspiratie voor een leuke post? Voeg ze toe aan jouw Inspiratiemomentjes!

Inhaakkalender 2022

2.953.95

Wissen
Gewicht 2 kg
Afmetingen 14.8 × 10.5 cm
Aantal ontwerpen

1, 4