De feestdagen staan voor de deur en dit betekent dat het ook on-line drukker wordt! Consumenten zijn op zoek naar leuke cadeaus en voor jullie is het een goed moment om hierop in te spelen met feestelijke e-mail campagnes. Hieronder een aantal tips die misschien voor jou interessant kunnen zijn. Daarnaast heb ik op de pagina templates enkele gratis winterbanners en knoppen beschikbaar gesteld zodat je je website helemaal kunt inrichten in winterse sferen!

Stem je inschrijfknop af op de feestdagen

knopeigenschappen-nieuwsbriefTrek de aandacht deze maand en pas de tekst van je inschrijfknop aan. Geef bijvoorbeeld extra kerstkorting aan zodat je bezoekers zich sneller zullen inschrijven voor je nieuwsbrief.

 

In de Online Nieuwsbrief software van Zuiver doe je dit als volgt: ga naar Webformulieren > Formulier aanmaken/bewerken. Klik achter je formulier op de link ‘Aan uw site toevoegen’. Klik bij kopje Inschrijfknop op Knopeigenschappen instellen.

Promoot je nieuwsbrief in je berichten

Neem de inschrijflink op in de e-mails die je verstuurt naar je relaties. Geef ze bijvoorbeeld een extra korting zodat ze sneller geneigd zijn zich in te schrijven.

In de Online Nieuwsbrief software van Zuiver vind je de inschrijflink boven de Knopeigenschappen bij Hosted Sign Up Form, zoals in de eerste tip hierboven beschreven.

Maak gebruik van je bedankpagina

Wanneer bezoekers van je website iets hebben gekocht of bijvoorbeeld een afspraak of reservering hebben gemaakt krijgen ze vast een melding te zien zoals ‘bedankt voor je reservering/aankoop”. Vul de bedanktekst aan met de inschrijflink naar je nieuwsbrief.
Je kunt je inschrijflink ook aan een afbeelding hangen.

Zet social media in

Breid je zakelijke Facebookpagina uit met een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief en hang hier eventueel nog een actie aan. Zet ook een aankondiging op facebook, twitter en/of linkedin voordat je je nieuwsbrief verstuurt.